آیین سمنو پزان در رامیان+ تصاویر - پایگاه خبری تحلیلی گل رامیان
 
 
شناسه خبر: 19103

یکی از آیین های نوروزی مردم رامیان سمنو پزان است که قبل فرارسیدن سال نو اقدام به پخت آن می کنند.

به گزارش گل رامیان، یکی از آیین های نوروزی مردم رامیان پخت سمنو است که قبل فرارسیدن سال نو اقدام به پخت آن می کنند.

سمنو از گندم تهیه می شود و در نظر ایرانیان غذایی ارزشمند و متبرک است و از دیرباز در شهرها و روستاهای شهرستان رامیان آیین حلیم پزان برگزار می شود.

بعد از خیساندن هفت روزه گندم به جوانه گندم تبدیل میشود و سپس با ظرف مخصوص این کار، جوانه های گندم را میکوبند و عصاره آن را می گیرند.
 
عصاره جوانه گندم را با آرد مخلوط می کنند و بر روی آتش گذاشته و مرتب هم می زنند و معمولا 14 تا 16 ساعت طول میکشد تا به عمل بیاید.
 
در این آیین به نیت حوائج هر کسی در شروع پخت سمنو و هنگام اذان مغرب و بعد از اتمام پخت در کنار دیگ شمع روشن می کند.

samannooram1

samannooram2

samannooram3

samannooram4

samannooram5

samannooram6

samannooram7

samannooram8

samannooram9

samannooram10

 

تصاویر ارسالی از رضا رجبلو

 

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

جدیدترین اخبار

جاذبه های گردشگری