مقالات - پایگاه خبری تحلیلی گل رامیان
 
 

mashaerماء‌الشعیری که با اسانس تهیه می‌شود بدون شک مزه‌ای مصنوعی و آبکی دارد و به همین دلیل برای مخفی کردن این طعم نامطلوب از دوز بالای مواد طعم‌دهنده‌ای چون هلو، آلبالو، لیمو و... به همراه میزان بیشتر شکر استفاده می‌شود که این امر به بالارفتن کالری دریافتی و دوز شیمیایی محصول و در نهایت مشکلات ناشی از آن منجر می‌شود.

یک کارشناس طب سنتی غذاهایی که خوردن آنها با همدیگر ممنوع است، را تشریح کرد.

apandissآپاندیس که در قسمت پایین شکم قرار گرفته و به روده بزرگ متصل است، خود را با علائمی مانند بی اشتهایی و درد دور ناف نشان می‌دهد.

برخی تصور می‌کنند گذاشتن نان در یخچال، جلوی بیات شدن آن را می‌گیرد.به گزارش سیمرغ، نان تازه‌‌ای که از تنور یا فر بیرون می‌آید، بافت نرم و عطر و طعم دلچسبی دارد اما بی‌توجهی به اصول نگهداری‌اش، مغزش را سفت می‌کند، به طوری که کمتر کسی حاضر می‌شود به آن لب بزند و به اصطلاح به آن نان «بیات» می‌گویند.

kabeddبرخی از غذاها هستند که به دلیل استفاده فراوان حبوبات در آنها می‌توانند بروز برخی بیماری‌ها را در انسان دوچندان کنند اما این نوع از آش می‌تواند دستگاه گوارش و کبد را پاکسازی کند.

 

جدیدترین اخبار

مقالات