شناسه خبر: 18522

کندس میوه ای شگفت انگیز جنگلی دررامیان است که همه ساله در فصل پائیز برداشت می شود.

به گزارش گل رامیان، کندس از میوه های درختان خودروی جنگل های رامیان است که در اوایل پائیز برداشت می شود. این میوه ها در مناطق استپی می روید. 

کندس میوه ای سخت و اسیدی است و دو گونه وحشی و معمولی دارد که گیاه شناسان منشا آن را در ایران و درمازندران می دانند."کندس وحشی" که به قطر 2 و نیم سانت و درختی پا کوتاه و پهن برگ است.برگ درخت آن پیش از خزان قرمز می شود و این میوه توسط زنبورها بارور می شود.

کندس را تا خوب نرسیده می چینند و در انبار نگهداری می کنند تا برسد.البته کندس را هم بصورت شور و هم بصورت ترشی مصرف می کنند.برگ و میوه و دانه کندس برای مبتلایان به ترشی معده بسیار مفید است و درد دهان و گلو را می توان با جوشانده برگ آن درمان کرد.برگ کندس بند آورنده خون هم هست و برای آبسه مناسب است،دانه آن هم حاوی اسید هیدرو سیاتیک است.

کندس سرشار از ويتامين هاى گروه B است به همين دليل اعصاب را تقويت مى كند.
کندس داراى مقدار زيادى كربوهيدرات است كه موجب توليد انرژى در بدن مي‌شود.
کندس حاوي ماده اى به نام تانن است كه بهترين دارو براى درمان عفونت‌هاى روده بزرگ به شمار مي‌رود و به عنوان قابض و رفع التهاب معده توصيه و تجويز شده است.
کندس به دليل داشتن ويتامين C براي كم خوني ناشي از فقر آهن مفيد است زيرا اين ويتامين جذب آهن را افزايش مي‌دهد.
مصرف کندس چه به صورت خام و چه به صورت كنسرو شده براي معالجه اسهال ساده اثر قطعى دارد.
 کندس در معالجه ورم روده به كار مى‌رود؛ بدين منظور بايد ۲۳۰ گرم کندس را پس از جدا كردن پوست و دانه‌ كمى در شير حل نموده و مصرف كرد.
 کندس ادرارآور است.
 کندس به دليل داشتن لعاب، سينه را نرم مي‌كند، عطش را فرو مي‌نشاند و ضد صفرا است.
ضماد کندس جوش‌هاي بدن را از بين مي‌برد.
براي معالجه اسهال خوني مي‌توان مقدار‌مشخصي از آن را بدون پوست خورد

kondooss 

kondooss1 

kondooss2 

kondooss3 

 

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

جدیدترین اخبار

مقالات